Změny předpisů pro oceňování věcí nemovitých od 1. ledna 2024 - Bradáč, Albert; Polák, Petr (Akademické nakladatelství CERM, 2023)
V článku jsou uvedeny a komentovány hlavní změny v oceňování nemovitostí, které přináší novela oceňovací vyhlášky k 1. lednu 2024.

The article lists and comments on changes in real estate valuation, which are also amended by the Valuation Decree as of January 1, 2024.
Amendments to the valuation of immovable property from 1 January 2024 Authors Albert Bradáč
Keywords: Nemovitost; nemovitá věc; stavba; právo stavby; pozemek; věcné břemeno; cena; Property; real thing; building; construction law; land; easements; price