Informační systém pro evidenci a tisk zásilek - Petřík, Radek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Cílem práce bylo vytvoření webové aplikace usnadňující dopravcům a přepravcům práci se zásilkami. Účelem aplikace je evidence zásilek a tisk etiket. Nejprve je poskytnut přehled technik používaných při vývoji webových aplikací. Dále je popsáno, jak funguje moderní zásilková přeprava. Pak je specifikována připravovaná webová aplikace. Na závěr je analyzován průběh implementace v C# ASP .NET a výsledky práce.

The field of this work was to create a web application easing shipper's and carrier's work with consignments. The purpouse of the application is evidence of packages combined with label printing. A prewiew of present-day web application development techniques is provided first. Recent package delivery systems are discussed then. The application specification is the next topic. Implementation process using C# ASP .NET and the results of this work is analyzed in the last chapters.
Delivery Information System
Keywords: Tvorba webových aplikací; porovnání; PHP; Java; C#; FastCGI; AJAX; přeprava zásilek; tisk etiket.; Web application development; comparison; PHP; Java; C#; FastCGI; AJAX; package delivery; label printing.