Návrh rozšíření marketingových aktivit vybrané společnosti na německém trhu - Fuchsová, Natálie (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem rozšíření marketingových aktivit vybrané společnosti na německém trhu. Práce je rozdělena do tří části. V první části jsou popsána teoretická východiska práce vztahující se k danému tématu. Následně je v druhé, analytické části představena vybraná společnost a jsou provedeny analýzy vnějšího a vnitřního prostředí, na základě kterých jsou poté ve třetí, návrhové části stanoveny návrhy na rozšíření marketingových aktivit vybrané společnosti.

This diploma thesis deals with a proposal for expanding the marketing activities of a selected company on the German market. The paper is divided into three parts. The first part describes the theoretical basis of the thesis related to the topic. Subsequently, in the second, analytical part, the selected company is introduced and analyzes of the external and internal environment are performed, on the basis of which proposals for the expansion of marketing activities of the selected company are then determined in the third, design part.
Proposal for Expanding the Marketing Activities of a Selected Company on the German Market
Keywords: marketing; PESTLE analýza; marketingový mix; marketingová komunikace; SWOT analýza; marketing; PESTLE analysis; marketing mix; marketing communication; SWOT analysis