Univerzální tabulkový editor v PHP - Fránek, Emil (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Cílem této diplomové práce je vytvoření univerzálního tabulkového editoru v PHP. Systém byl implementován za použití technologií HTML, PHP, Oracle a JavaScript.

The main topic of this master's thesis is to create a universal web datagrid editor. System was implemented using by HTML, PHP, Oracle and JavaScript.
Universal Web Datagrid Editor in PHP
Keywords: Univerzální tabulkový editor; databáze; Oracle; HTML; PHP; JavaScript.; Universal web datagrid editor; database; Oracle; HTML; PHP; Javascript.