Technologická etapa hrubé vrchní stavby montovaného domu - Stehlík, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Předmětem této bakalářské práce je technologie provádění hrubé horní stavby na novostavbě rodinného domu v Bílkovicích nad Svitavou. Obsahem jsou technické zprávy, situace stavby a zařízení staveniště, technologické předpisy, bilance zdrojů, časový plán, návrh strojní sestavy, kontrola kvality, bezpečnost práce.

Subject of this bachelor´s thesis is the upper gross production technology of family house in Bílovice nad Svitavou. This work contain technical reports, site family house, device of construction site, technological provisions, overal results, timetable, machine set design, monitoring and test plan, occupational safety.
Technological phase gross superstructure assembled house
Keywords: Montovaný skelet; technologická etapa; technologický předpis; zařízení staveniště; výkaz výměr; strojní sestava; časový plán; kontrola kvality; bezpečnost práce.; Install frames; technological stage; technological provisions; equipment of construction site; Statement of measurement; machine set; timatable; monitoring of quality; occupational safety.