Marketingový plán pro firmu ISSO s.r.o. - Novotný, Ivan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Cieľom tejto práce je vypracovanie návrhu marketingového plánu pre spoločnosť ISSO, s.r.o.. V teoretickej časti sú spracované poznatky týkajúce sa marketingu a marketingovej komunikácie. Druhá analytická časť obsahuje spracovanie súčasnej situácie podniku na trhu. V poslednej časti navrhujem komplexný marketingový plán, ktorý dbá na splnenie zvolených cieľov.

The main goal of this bachelor´s thesis is to prepare a draft marketing plan for ISSO, s.r.o.. In the theoretical part, knowledge about marketing, marketing communication is processed. The second analytical part includes the processing of the current situation of the company on the market. In the last part, I propose a comprehensive marketing plan that takes care of the chosen goals.
Marketing Plan for company ISSO s.r.o.
Keywords: marketing; marketingový plán; marketingová stratégia; SWOT analýza; marketing; marketing plan; marketing strategy; SWOT analysis