Softwarová podpora plánování projektů - Forman, Vladislav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební)
Tématem bakalářské práce je softwarová podpora plánování projektů. V části teoretické je vysvětlen princip procesů projektového řízení. Výstupem praktické části je zpracování vlastního návrhu softwarového řízení stavebního projektu na konkrétní zakázce, kde je popsána konkrétní zakázka a postup zpracování pomocí navrženého softwarového programu.

The topic of this thesis is software support for project planning. The theoretical part explains the principle of project management processes. The output of the practical part is the elaboration of the software design of the building project on a specific order, where the specific order and the processing procedure using the proposed software program is described.
Software Support of Project Planning
Keywords: Softwarové projektové řízení; objekty; projekt; investor; dodavatel; termín; náklady; Software project management; objects; project; investor; supplier; term; cost