Rozšiřující výukový modul k mikrokontroléru ATmega - Nevrkla, Miroslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství)
Předmětem bakalářské práce je návrh a realizace rozšiřujícího výukového modulu pro řízení stejnosměrných a krokových motorů a následné ověření funkčnosti řízení pomocí mikrokontroléru ATmega128. Tato práce je součástí řešení projektu IGA VUT BRNO, FSI-S-11-31, aplikace metod umělé inteligence.

Subject of this bachelor thesis is design and realization extension educational module for drive direct current and stepper motors and subsequent verification of functionality by microcontroller ATmega128. This thesis is part of solving project IGA VUT BRNO, FSI-S- 11-31, application of methods artificial intelligence.
Extension educational module to a microcontroller ATmega
Keywords: Řízení stejnosměrného a krokového motoru; ATmega128; výukový modul; Direct current and steeper motor control; ATmega128; educational module