Mezinárodní konference soudního inženýrství ExFos Brno 2017 - Schüllerová, Barbora; Adamec, Vladimír; Bradáč, Albert; Klika, Pavel (Akademické nakladatelství CERM, 2017)
Ve dnech 27. – 28. ledna 2017 se v prostorách Ústavu soudního inženýrství VUT v Brně konal již 26. ročník Mezinárodní vědecké konference soudního inženýrství (ExFoS 2017). Konference byla pořádána za podpory ÚSI VUT v Brně a AZO ČR. Dvoudenní konference se zúčastnilo více než 200 tuzemských a zahraničních odborníků. Po úvodní společné části byla konference rozdělena do tří sekcí, kterými jsou již tradičně Analýza silničních nehod, oceňování motorových vozidel, strojů a zařízení, Stavebnictví a oceňování nemovitostí a Rizikové inženýrství. Sborník s příspěvky bude odeslán pro možnou indexaci v Thompson Reuters.

On the 27th–28th January 2017 was held the 26th International Scientific Conference of Forensic Engineering (ExFoS 2017) at the Institute of Forensic Engineering, Brno University of Technology (IFE BUT). The conference was organized in co-operation with the AZO ČR. The two-day conference was attended by more than 200 czech and foreign experts. After the joined part was the Conference divided into the three sections, which are traditionally Analysis of road accidents, the valuation of motor vehicles, machinery and equipment, Construction and real estate evaluation, Risk Engineering. The conference proceeding will be sent for the indexing to the Thompson Reuters’s CPCI.
International Scientific Conference of Forensic Engineering ExFos Brno 2017
Keywords: forenzní vědy; soudní inženýrství; znalec; rizikové inženýrství; konference; forensic science; forensic engineering; expert; risk engineering; conference