Plynový kotel na zemní plyn 170t/h - Žaloudek, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2012)
Práce popisuje výpočet parního kotle spalujícího zemní plyn. Pro zadané parametry páry je rozměrově navržen a tepelně vypočítán návrh na podobu kotle.

The thesis contains calculations of a boiler burning natural gas. For designated values of steam pressure, temperature and steam power is made a proportion design and heat calculations.
Steam boiler burnig natural gas 170t/h
Keywords: parní kotel zemní plyn návrh výpočtu diplomová práce; steam boiler natural gas design calculation thesis