Podnikatelský záměr - Pešina, František (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2016)
Diplomová práce pojednává o podnikatelském záměru na založení společnosti, která bude nabízet služby vedení účetnictví, daňového poradenství a mzdové agendy. Podnikatelský plán zohledňuje teoretická východiska a problematiku navrhovaného řešení. Součástí práce je i finanční plán podnikání včetně predikce výnosů a nákladů. Tato predikce je zpracována v pesimistické, realistické a optimistické variantě.

The thesis discusses the business plan to open a new company, which will offer bookkeeping services, tax consulting and payroll. The business plan takes account of the theoretical bases and issues of the proposed solution. The thesis includes also financial plan of business with financial prediction of revenues and expenses. This prediction is processed in pessimistic, realistic and optimistic scenarios.
Business Plan
Keywords: podnikání; podnikatelský plán; finanční plán; marketingový plán; obchodní společnost; business; business plan; financial plan; marketing plan; business company