Servisní hala Velké Meziříčí, administrativní část - Dulák, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Cílem bakalářské práce byl návrh monolitických železobetonových vodorovných konstrukcí prvního nadzemního podlaží trojpodlažní budovy. Vodorovné konstrukce jsou tvořeny spojitou deskou o dvou polích. Ve statickém výpočtu je navržená a posouzena stropní deska, průvlak, lomená deska, schodiště, podesta a sloup. Konstrukce byla navržená pro splnění funkčnosti a z ekonomického hlediska. Součástí práce je výkresová dokumentace.

The aim of this bachelor thesis was the design of reinforced concrete cast-in-place horizontal structures about the first floor of three-storied building. Horizontal constructions are made of two-field continuous slab. In static calculation the following are designed and evaluated : ceiling slab, beam, angled slab, staircase, landing, column. Construction has been designed to fulfill functionality and economic point of view. Drawing documentation is a part of the thesis.
Service Hall Velké Meziříčí, Administrative Part
Keywords: Návrh; posudek; železobeton; podesta; deska; spojitá deska; průvlak; lomená deska; schodiště; sloup; Design; evaluation; reinforced concrete; landing; slab; continuous slab; beam; angled board; staircase; column