Analýza dielektrických vlastností namáhaných drážkových izolací - Krejčí, Zbyšek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2009)
Práce pojednává o experimentálním prošetření dielektrických vlastností tepelně namáhané drážkové izolace Isonom NKN. Především jsou zkoumány složky komplexní permitivity v závislosti na kmitočtu a teplotě v průběhu tepelného namáhání.

This labor deals with experimental verification of the dielectric properties thermally aged slot insulation of Isonom NKN. Above components of the complex permittivity are examined in dependence on frequency and temperature during the thermal aging.
Analysis of dielectric properties of stressed slot insulations
Keywords: Drážková izolace; Isonom NKN; Kapton; komplexní permitivita; Nomex; teplotní stárnutí.; Slot insulation; Isonom NKN; Kapton; complex permittivity; Nomex; thermal aging.