Interní komunikace ve vybrané společnosti - Voženílková, Kateřina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2023)
Diplomová práce se zabývá interní komunikací ve vybrané společnosti. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Vteoretické části je definován pojem komunikace a zaměřuje se na interní komunikaci ve firmě. Praktická části obsahuje analýzu současného stavu komunikace ve vybrané společnosti a zkoumá spokojenost zaměstnanců sinterní komunikací. Na základě získaných dat jsou navržena doporučení ke zlepšení interní komunikace ve vybrané společnosti.

The thesis deals with internal communication in a selected company. The thesis is divided into theoretical and practical parts. The theoretical part defines the concept of communication and focuses on internal communication in the company. The practical part contains an analysis of the current state of communication in the selected company and examines employee satisfaction with internal communication. Based on the data obtained, recommendations for improving internal communication in the selected company are proposed.
Internal Communication in a Selected Company
Keywords: Komunikace; interní komunikace; společnost; stres; Communication; internal communication; company; stress