Procesní modelování jako nástroj pro zlepšování - Střížová, Blanka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Diplomová práce se zabývá modelováním a popisem vybraných podnikových procesů, které probíhají v útvaru Ekonomika a provoz České televize, Televizního studia v Brně. Modely procesů jsou vytvořeny pomocí CASE nástroje Adonis. Teoretická část práce se zaměřuje na objasnění důležitých pojmů, metodik a nástrojů v procesním řízení. V analytické části jsou vybrané procesy důkladně popsány a graficky znázorněny. Návrhová část práce poukazuje na zlepšení vybraných podnikových procesů a posuzuje jejich efektivnost.

This thesis engages in process modelling and description of selected business processes which are underway in the department of Economy and Operation of the Czech TV, in Television studio in Brno. The process models are created using the CASE tool Adonis. The theoretical part is focused on clarifying important concepts, methodologies and tools in the process management. In the analytical part, the selected processes are thoroughly described and graphically illustrated. The proposal part of the thesis highlights the improvement of selected business processes and assesses their effectiveness.
Proces Modeling as a Tool for Process Improving
Keywords: Podnikový proces; procesní řízení; modelování procesů; procesní analýza; zlepšování procesů; Business process; process management; business process modelling; process analysis; process improvement