Návrh marketingového mixu v oblasti služeb - Havlíčková, Barbora (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2014)
Diplomová práce se zabývá zhodnocením stávajícího stavu marketingového mixu podnikatelského subjektu poskytujícího služby manikúry a pedikúry a návrhy na jeho zlepšení. V teoretické části jsou uvedena teoretická východiska s daným problémem související. Analytická část se zabývá základními údaji o podnikatelském subjektu, aplikací marketingových analýz a vyhodnocením dotazníkového šetření. Praktická část se na základě výsledků analýz a dotazníkového šetření zabývá navržením doporučení a změn marketingového mixu, který zajistí rozšíření povědomí o službách podnikatelského subjektu.

This master´s thesis deals with the assessment of the current state of the marketing mix business entity providing manicure and pedicure services and suggestions for improvement. In the theoretical section provides the theoretical background associated with the problem. analytical part deals with basic information about the business entity application marketing analysis and evaluation of the survey. The practical part is based on the analysis results and the survey deals with a recommendation proposing changes to the marketing mix to ensure widespread awareness on services of the business entity.
Marketing Mix Proposal in the Services Area
Keywords: marketing; marketingový mix; komunikační mix; dotazník; marketing; marketing mix; communication mix; questionnaire