Spolehlivost analýzy rizika - Roudný, Radim (Akademické nakladatelství CERM, 2019)
Spolehlivost analýzy rizika

Reliability of Risk Analysis
Reliability of Risk Analysis
Keywords: riziko; prevence; informace; spolehlivost; subjektivní vliv; statistika požárů; risk; prevention; information; reliability; subjective influence; fire statistics