Racionalizace skladového hospodářství a manipulace s materiálem v 1. Brněnské strojírně - Svoboda, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2008)
Tato diplomová práce se ve své první části zabývá rozborem a technologické dokumentace, manipulace s materiálem, strojů a manipulačních zařízení.Cílem těchto rozborů je vytipování nedostatků současného stavu.V druhé části se práce zaměřuje na návrh variant řešení při odstraňování zjištěných edostatků a propracování doporučované varianty.

This disertation work consists of two main parts. The first part deals with analysing technological documentation, materials handling, machinery and manipulating machinery. The aim of these analysis is to point out possible problems of current state. The second part of the work focuses on suggestions of different slolutions for removing defects found and working through a recomended alternative.
Rationalisation of stores and manipulation of material in 1. Brněnská strojírna
Keywords: Racionalizace-manipulace s materiálem-skladování; Rationalisation - manipulation of material - storing