Návrh analogového sloupcového ukazatele - Janík, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2014)
Tato práce se zabývá návrhem bateriově napájeného analogového sloupcového ukazatele (bargrafu) pro signalizaci pomalých signálů. Bargraf bude nasazen v mezinárodním centru klinického výzkumu (ICRC) Fakultní nemocnice u sv. Anny a je určen k experimentálnímu měření rychlosti proudění vzduchu a tlaku v dýchacích cestách, jako součást systému řízeného dýchání.

This thesis deals with the design of battery powered analogue bar graph for slow signals signalization. This device will serve in International Clinical Research Center of St. Anne's University Hospital in Brno and is determinated for experimental measurements of airflow and pressure in respiratory system, as a part of controlled breathing system
Design of an analogue bar graph
Keywords: Bargraf; Zpracování signálu; Bargraph; Signal processing