Statistický výstup z asistovaných zhodnocení - Hrubešová, Gabriela (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Předmětem této diplomové práce je statistická analýza asistovaných zhodnocení. Teoretická část popisuje klíčové pojmy z oblasti kybernetické a informační bezpečnosti, základní podklady pro tuto oblast a důležité předpisy. Další část se zaměřuje na popis asistovaného zhodnocení, jeho průběhu, nutných podmínek a obsahu. V poslední části se věnujeme statistické analýze získaných vzorků. Vzorky analyzujeme z několika úhlů pohledu, porovnáváme a hledáme vlastnosti a informace, které by mohly být nápomocné pro auditory při hodnocení.

The subject of this diploma thesis is a statistical analysis of security audits. The theoretical part describes key terms in the field of cyber and information security, basic background for this area and important regulations. The next part focuses on the description of security audit, its course, necessary conditions and content. The last part is devoted to statistical analysis of obtained samples. We analyse samples from several points of view, compare and look for features and information that could be helpful to the auditor’s assessment.
Statistical output of security audits
Keywords: asistované zhodnocení; KII; VIS; GDPR; informační bezpečnost; kybernetická bezpečnost; analýza; security audit; CII; IIS; GDPR; information security; cyber security; analysis