Plavecký areál v Přelouči - Šubrtová, Klára (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem plaveckého areálu v Přelouči. Jedná se o částečně podsklepený dvoupodlažní objekt. Část objektu je zastřešena plochou střechou a hala plaveckého bazénu je zastřešena soustavou dřevěných lepených vazníků. V objektu se nachází fitcentrum, občerstvení, plavecký bazén včetně veškerého příslušenství a technické zázemí.

This thesis describes the design of a swimming pool in Přelouč. This is a two-storey building with partial basement. Part of the building is covered with a flat roof and a swimming pool hall is roofed by wooden truss system. There is fitness center, fast-food restaurant, swimming pool with all accessories and technical support.
Swimming pool in Přelouč
Keywords: Plavecký bazén; fitcentrum; částečné podsklepení; plochá střecha; dřevěný vazník; prosklená fasáda; Swimming pool; fitness center; partial basement; flat roof; wooden truss; glass facade