Návrh projektu změny systému skladování v nemocničním zařízení a jeho ekonomické dopady - Vašek, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2024)
Předmětem diplomové práce je návrh změny systému skladování v nemocničním zařízení. Teoretická část vymezuje základní pojmy spojené se zdravotnictvím a skladováním v nemocničním zařízení. Analytická část se zaměřuje na zhodnocení současného stavu podniku pomocí metod strategické a finanční analýzy. V poslední části práce je navržen projekt změny systému skladování společnosti.

The subject of the diploma thesis is a proposal for a change of the storage system in a hospital facility. The theoretical part defines the basic concepts related to healthcare and storage in a hospital facility. The analytical part focuses on the evaluation of the current state of the company using the methods of strategic and financial analysis. The last part of the thesis proposes a project to change the company´s storage system.
Project to change the storage system in a hospital facility and its economic impact
Keywords: STEEPLED analýza; McKinsey 7S analýza; finanční analýza; nemocnice; systém skladování; projektové řízení; STEEPLED analysis; McKinsey 7S analysis; financial analysis; hospital; storage system; project management