Podnikatelský záměr - Březinová, Petra (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Bakalářská práce je návrhem podnikatelského plánu na vytvoření společnosti Pivovarské lázně, a.s., která bude poskytovat masáže, koupele a zábaly z pivních surovin. Pivovarské lázně, a.s. se budou skládat ze dvou částí. První část společnosti budou tvořit pivní lázně a druhou část restaurace a ubytovací služby. Tuto společnost se rozhodly založit dvě společnosti s ručením omezeným. Jedná se o firmu Opatství, s.r.o. a o firmu Klášterní pivovar s.r.o. Součástí bakalářské práce je analýza, na základě, které je podnikatelský plán navržen.

The bachelor thesis is a proposal of the business plan for creation of the company Pivovarské lázně Inc. which will provide massages, baths and wraps based on beer raw material. The company Pivovarské lázně Inc. will comprise two parts. The first part will be a beer spa and the second a restaurant and accommodation services. The company will be established based on a decision of two limited companies: the company Opatství Ltd. and company Cloistral brewery (Klášterní pivovar) Ltd. The business plan was designed based on an analysis which is a part of the bachelor thesis.
Business Plan
Keywords: Podnikatelský plán; podnikatelský záměr; akciová společnost; marketingový mix; Business Plan; Business projekt; inc; marketing mix