Stavebně technologický projekt montované haly v Olomouci - Gajdoš, Nikola (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2018)
Ve své diplomové práci zpracovávám stavbu z praxe. Konkrétně se zabývám vybranými částmi stavebně - technologické přípravy objektu administrativní, obchodní a skladovací haly v Olomouci. Podrobněji se zabývám technologickými předpisy pro montáž železobetonového montovaného skeletu a opláštění. Má diplomová práce obsahuje návrh zařízení staveniště, strojní sestavu, kontrolní a zkušební plány, rozpočet, harmonogramy, nasazení pracovníků a strojů, variance plechových ukončení a čerpání financí.

In my diploma thesis I document the construction of administrative, commercial and warehouse building in Olomouc. In particular, I deal with selected parts of the construction and technological preparation of the facility. I deal more closely with the technological regulations for the assembly of reinforced concrete skeleton and sheeting. My diploma thesis includes building site design, set of machinery, control and test plans, budget, schedules, personnel and machine deployment, variation of sheet metal finishing and drawing on the budget.
Construction Technology Project assembled halls in Olomouc
Keywords: Administrativní; obchodní a skladovací hala; železobetonový montovaný skelet; sendvičové opláštění; zařízení staveniště; strojní sestava; rozpočet; harmonogram; kontrolní a zkušební plán; varianty oplechování.; Administrative; commercial and storage hall; reinforced concrete; skeleton; sandwich cladding; construction equipment; set of machinery; budget; schedule; control and test plan; options of plating.