Technologická etapa hrubé horní stavby rodinné vily v Kroměříži - Osina, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
Předmětem této bakalářské práce je technologie provedení hrubé vrchní stavby rodinné vily v Kroměříži. Obsahem této práce je technologický předpis, technická zpráva, zařízení staveniště, návrh strojní sestavy, časový harmonogram, rozpočet, kontrolní a zkušební plán, bezpečnost práce a ochrana životního prostředí.

The article of this bachelor’s thesis is the upper gross production technology of the villa in Kroměříž. Content of this article technological specification, technical reports, site equipment, mechanical assembly design, scheduling, budgeting, monitoring and test plans, safety and environmental protection.
Technological stage of implementation of the gross superstructure of the building of family villa in Kroměříž
Keywords: Stavba; technologický předpis; technická zpráva; strojní sestava; bednění; zařízení staveniště; autodomíchávač; valník; Construction; technological specification; technical report; mechanical assembly; formwork; building equipment; concrete mixer; flatbed