Technologická studie výstavby restaurace v Havířově - Martynek, Radek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2025)
Tato bakalářská práce se zabývá technologickou studií výstavby restaurace Burger King v Havířově. Cílem práce je zpracování stavebně technologického řešení realizace stavby, a to včetně časového plánu, návrhu zařízení staveniště, technologických předpisů a bezpečnostních opatření. Součástí práce je také rozbor technických parametrů stavby a koordinace jednotlivých etap výstavby. Důraz je kladen na optimalizaci postupu výstavby s ohledem na efektivitu, bezpečnost a dodržení legislativních požadavků.

This bachelor thesis deals with the technological study of the construction of a Burger King restaurant in Havířov. The aim of the thesis is to propose a construction technology solution for the realization of the project, including the time schedule, site equipment design, technological procedures, and safety measures. The thesis also analyzes the technical parameters of the construction and the coordination of individual construction phases. The main focus is on optimizing the construction process with respect to efficiency, safety, and compliance with legal requirements.
Technological Study of the Construction of a Restaurant in Havířov
Keywords: stavebně technologická studie; výstavba; Burger King; zařízení staveniště; časový plán; bezpečnost práce; technologický předpis; construction technology study; construction; Burger King; site equipment; time schedule; occupational safety; technological procedure