Knihovna zdrojů a citací pro DokuWiki - Kubík, Jaroslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2015)
Cílem této bakalářské práce je návrh a implementace knihovny publikací jako zásuvného modulu pro wiki systém DokuWiki. Práce obsahuje základní informace o DokuWiki a tvorbě jejich doplňků. Dále je zde rozepsána funkcionalita, kterou bude výsledný modul obsahovat spolu s návrhem datového modelu. V poslední části je poté popsáno, jakým způsobem byly jednotlivé funkce implementovány, a jaké externí knihovny k tomu byly využity.

The goal of this bachelor's thesis is to design and implement a resource library as a plugin for DokuWiki wiki system. This text contains basic information about DokuWiki and the plugin development. Then, the description of the final application follows along with the design of the data model. The last section covers the implementation of the application and contains informations about used external libraries.
Resources and Citations Library for DokuWiki
Keywords: DokuWiki; wiki; zásuvný modul; knihovna; citace; publikace; DokuWiki; wiki; plugin; library; citation; publication