Podnikatelský plán pro založení ubytovacího zařízení s restauračními službami - Prokop, David (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2016)
Tato bakalářská práce je zaměřena na zpracování reálného podnikatelského plánu na založení ubytovacího zařízení s restauračními službami. Práce začíná vymezením základních pojmů v teoretické části, pokračuje přes analýzy vnitřního a vnějšího prostředí, až po hlavní cíl, kterým je vypracování ekonomicky reálného podnikatelského plánu.

The Bachelor thesis focuses on establishment a real business plan for an accommodation facility with restaurant services. The thesis begins with defining theoretical fundamentals, proceeds to the internal and external analysis up to the main target of thesis which is creating an economically realistic business plan.
The Business Plan for Establishment of Accommodation Facility with Restaurant Services
Keywords: Podnikatelský plán; ubytovací zařízení; restaurační služby; SWOT analýza; Porterův model pěti sil; PEST analýza; marketingový mix; Business plan; accommodation facility; restaurant services; SWOT analysis; Porter five forces model; PEST analysis; marketing mix