Nabídka stavebního podniku do veřejné obchodní soutěže - Dvořák, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Cílem diplomové práce je přiblížení průběh veřejné obchodní soutěže na stavební zakázku z pohledu stavebního podniku. Teoretická část práce se zabývá pojmy a skutečnostmi této problematiky. Tato část popisuje především právní povinnosti zúčastněných stran a náležitosti bez kterých nelze veřejnou soutěž vyhlásit. Praktická část se zaměří na samostatnou tvorby nabídky v podniku a samostatném průběhu veřejné soutěže. Teoretická část bude vypracována pomocí poskytnutých materiálů, na obchodní veřejnou soutěž novostavby mateřské skolky.

The aim of the thesis is the approximation progress public commercial competition in the construction contract for the perspective of the construction undertaking. The theoretical part of the work deals with the concepts and facts of this issue. This section describes, in particular, the legal obligations of the parties involved, and the elements without which you cannot contest. The practical part will focus on the creation of a separate menu in the company and a separate course of public competition. The theoretical part will be drawn up using the supplied materials to commercial contest new nursery school.
Offer of the Building Company to the Public Tender
Keywords: Obchodní soutěž; veřejná zakázky; zadávací řízení; zadavatel; zadávací dokumentace; kvalifikace; nabídka; smlouva; Business competition; public procurement; the procurement procedure; the contracting authority; the contract documents; qualifications; quote; contract