Návrh procesní řízení zakázky ve vybrané organizaci - Hluštíková, Terezie (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Bakalářská práce je zaměřena na procesní řízení zakázky ve společnosti Pemax Print s r.o., jejíž činností je polygrafická výroba. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy týkající se výroby, jakosti a procesu. Analýza současného stavu je věnována představení společnosti a popisu průběhu zakázky. Závěrečná část uvádí návrhy, které přispěji k optimalizaci průběhu zakázky.

The bachelor’s thesis is focused on the process management of an order in a selected company Pemax Print, s r. o., whose activity is printing production. Technical terms of production, quality and process are explained in the theoretical part. The analysis of the current state is devoted to an introduction of the company. The final part contains proposals which will contribute to the optimalization of order process.
Proposal of Process Order Management in a Selected Organization
Keywords: proces; výrobní proces; jakost; průběh zakázky; zákazník; zakázka; analýza; process; production process; quality; process of order; customer; contract; analysis