Vyhodnocení nabídek pomocí fuzzy logiky - Paulová, Martina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2016)
Táto diplomová práca sa zaoberá vyhodnotením ponúk pomocou fuzzy logiky. Popisuje metódy a postup tvorby modelu. Cieľom je vytvoriť rozhodovací model, ktorý zjednoduší klientovi rozhodovanie medzi viacerými nehnuteľnosťami.

This diploma thesis deals with the evaluation of offers with the usage of fuzzy logic. It describes methods and processes of a model building. The aim is to make a decision – making model that helps a customer to make decisions between more properties.
Evaluation of Offers with the Usage of Fuzzy Logic
Keywords: Fuzzy logika; model; nehnuteľnosť; kritériá; Excel; VBA; MATLAB; Fuzzy logic; model; property; criteria; Excel; VBA; MATLAB