DŮM NA HRANĚ - Valašské Meziříčí, ulice Sokolská - Votroubek, Vít (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Jedná se o návrh bytového domu s obchodní a stravovací funkcí v parteru.

This is a proposal for a residential building with commercial and catering functions in the main floor.
HOUSE ON THE EDGE – Valašské Meziříčí, Sokolská Street
Keywords: Valašské Meziříčí; podzemní garáže; veřejné prostranství; kavárna; obchody; dvojitá prosklená fasáda; zelené intenzivní střechy; posuvné žaluzie; nadkrokevní izolace; kompozice fasády; underground parking; public spaces; a café; shops; double glazed facade; intensive green roofs; sliding shutters; Rafter insulation; facade composition