Vstupní analogová část spektrálního audio analyzátoru - Taťák, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2014)
Tato práce pojednává o možnostech realizace vstupní části spektrálního audio analyzátoru. Rozebírá jednotlivé teoretické možnosti a nejvhodnější je pak zpracována ve formě prototypové desky, jejíž návrh tato práce obsahuje.

This thesis is describing the possibilities of composing the input part for the spectral audio analyzer. It also analyzes each theoretical possibility and the best of them is later processed into the form of a prototype board. The draft of this prototype board is contained in the thesis.
Input analog part of spectral audio analyzer
Keywords: spektrální audio analyzátor; aktivní filtr; pásmová propust; operační zesilovač; LM13700; Arduino; spectral audio analyzer; active filter; band-pass filter; operational amplifier; LM13700; Arduino