Řešení technologické etapy vrchní stavby polyfunkčního domu v Žilině - Papučík, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2018)
Cieľom práce je spracovanie stavebne technologickej etapy hrubej vrchnej stavby polyfunkčného domu v Žiline. Obsah bakalárskej práce je technická správa stavebne-technologického projektu, časový plán výstavby zadanej technologické etapy, situácia zariadenie staveniska, organizáciu výstavby pre danú technologickú etapu, riešenie dopravných trás na stavenisko, rozpočet hrubej vrchnej stavby, technologický predpis pre murovanie a monolitické stropné konštrukcie, riešenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, návrh strojné zostavy, kontrolný skúšobný plán pre murovanie a prefabrikované stropné konštrukcie, porovnanie žeriavov.

The aim of the thesis is the processing of the construction technological stage of the superstructure of the polyfunctional building in Žilina. The bachelor's thesis is a technical report of a building-technological project, a time schedule for the construction of a given technological stage, a situation of a construction site, a construction organization for a given technological phase, a solution of transport routes to a construction site, a gross building budget, a technical regulation for masonry and monolithic ceiling constructions, occupational safety and health, design of machine assembly, control test plan for masonry and prefabricated ceiling constructions, comparison of cranes.
Technological phase of the upper structure of the polyfunctional building in Žilina
Keywords: Hrubá vrchná stavba; Technická správa; stavebne technologická štúdie; časový plán; harmonogram; zariadenie staveniska; dopravné trasy; výkaz výmer; bezpečnosť práce technologický predpis; kontrolný a skúšobný plán; murovanie; monolitické stropné konštrukcie; strojná zostava; položkový rozpočet; porovnanie žeriavov; Rough construction; technical report; building technology study; timetable; timetable; construction site; transport routes; statement area; work safety technological regulation; control and test plan; masonry; monolithic ceiling constructions; machine assembly; item budget; comparison of cranes