Stavební průzkum a diagnostika konstrukce - Moravská, Veronika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Tato diplomová práce se zabývá stavebním průzkumem a diagnostikou průmyslového objektu v Chropyni. V teoretické části je popsána problematika stavebně technického průzkumu, diagnostiky železobetonové konstrukce a metody pro diagnostiku železobetonových prvků. V praktické části byl proveden stavební průzkum a diagnostika daného objektu včetně statického posouzení.

This thesis deal with survey and diagnostics of industrial building in Chropyne. The theoretical presents to the general issue of building technical surveys, diagnostics reinforced concrete structures and describes methods for diagnosis of reinforced concrete structures. Practical part deals with building survey and diagnostics of the object including static assessment.
Survey and Diagnostics of Building Construction
Keywords: Stavební průzkum; diagnostika; železobeton; beton; výztuž; diagnostické metody; statika; Building survey; diagnostic; reinforced concrete; concrete; reinforcement; diagnostic methods; statics