Financování podnikatelských aktivit - Aldin, Mustafa (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Bakalářská práce je věnována tématu vhodné volby financování podnikatelských aktivit. Zde konkrétněji se budu zabývat vhodnou volbou realizace rekonstrukce pro ubytovnu a areál ubytovny. V teoretické části jsou popsány možnosti financování a možnosti analýzy situace v podniku. V praktické části se využije znalosti z teoretické k provedení analýz podniku, které slouží jako podklad pro návrhovou část, kde je zvolen nejvhodnější způsob.

The bachelor's thesis is focused on the topic of the appropriate choice of financing business activities. Here, more specifically, I will deal with a suitable choice of reconstruction for the hostel and the hostel complex. The theoretical part describes the possibilities of financing and analysis of the situation in the company. In the analytical part, the knowledge from the theoretical will be used to perform analyzes of the company, which serves as a basis for the design part, where the most appropriate method is chosen.
Financing of Business Activities
Keywords: Financování; SLEPT analýza; Porterova analýza; finanční analýza; SWOT analýza; interní zdroje; externí zdroje; bankovní úvěr; Financing; SLEPT analysis; Porter analysis; financial analysis; SWOT analysis; internal sources; external sources; bank loan.