Jednotkové testování zobrazovacího jádra prohlížeče - Šťastný, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2013)
Tato bakalářská práce je zaměřena na jednotkové testování zobrazovacího jádra prohlížeče pomocí nástroje JUnit. V práci je popsána architektura zobrazovacího jádra CSSBox a seznámení se s nástrojem pro jednotkové testování JUnit. Dále je v práci uveden návrh rámce umožňující tvorbu testů včetně jeho implementace a implementace testů zvolených vlastností CSS. Na závěr jsou shrnuty výsledky těchto testů a návrh možných rozšíření.

This bachelor thesis is focused on unit testing of a rendering engine using JUnit. The thesis decribes an architecture of a rendering engine CSSBox and familiarization with the tool for unit testing of JUnit. In the thesis is also suggested the framework allowing the creation of tests, including its implementation and implementation of the tests of selected properties of CSS. Finally, there are the evaluation of results of these tests and the suggestion of possible extensions.
Unit Testing of a Rendering Engine
Keywords: CSS; HTML; DOM; Java; zobrazovací jádro; jednotkové testování; JUnit; CSS; HTML; DOM; Java; rendering engine; unit testing; JUnit