Pokročilé nástroje pro odposlechy na síťové sondě - Vrána, Roman (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2017)
Tato práce se zabývá návrhem a implementací části systému pro zákonné odposlechy síťového provozu. Navrhovaný systém počítá se zpracováním vysokorychlostního provozu s propustností až 100 Gb/s. Výsledný systém bude využívat hardwarové akcelerace karty s podporou konceptu Software Defined Monitoring (SDM). Samotný software je však navržen tak, aby umožňoval zpracování co nejvyššího množství rámců i bez hardwarové podpory.

This thesis describes design and implementation of one of the parts of lawful interception system for intercepting network traffic. Designed system will be used for processing traffic with at maximum throughput of 100 Gbps. Resulting system will use hardware acceleration with Software Defined Monitoring (SDM) features. Software itself is designed to be able to process as many netwrok frames as possible even without hardware acceleration.
Advanced Tools for Legal Interception on Network Probe
Keywords: zákonné odposlechy; Software Defined Monitoring; zpracování vysokorychlostního síťového provozu; hardwarová akcelerace; lawful interception; Software Defined Monitoring; high-speed network traffic processing; hardware acceleration