Návrh projektu a aplikace metodiky projektového managementu v podniku - Wahed, Sam (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Diplomová práce rozebírá problematiku projektu zahájení činnosti firmy Telco Servis, jejíž náplní je obchodní činnost směřující k navádění internetu na odhlášených pevných telefonních linkách. Představuje rámcovou formální stránku projektového řízení a metody používané v předprojektové fázi. Práce se zaměřuje zejména na klíčové části projektu, jako je rozbor prodejního procesu, časová analýza jednotlivých částí prodejního procesu, popis CRM systému společnosti nebo analýza rizik projektu. V návrhové části se zabývá předpokládanými náklady projektu a splněním nutných podmínek k jeho zahájení.

The master‘s thesis discusses the issue of the project Telco Servis whose focus are business activities aimed at drawing-in the Internet on cancelled fixed telephone lines. It introduces the formal aspect of project management and methods used in the pre-project phase. The work focuses on key parts of the project, such as analysis of the sales process, time analysis of specific parts of the sales process, company CRM description or project risk analysis. In the design part it deals with the estimated costs of the project and the fulfilment of the necessary conditions for its launch.
Proposal for Project and Application of Project Management Methodology in the Company
Keywords: Projekt; projektový management; studie příležitostí; IPMA; telefon; telefonní; internet; CRM; PERT; riziko; analýza rizik; proces; BPMN; WBS; SWOT; Porter; 7S; SLEPT; časová analýza; Project; project management; opportunity study; IPMA; phone; telephone; internet; CRM; PERT; risk; risk analysis; process; BPMN; WBS; SWOT; Porter; 7S; SLEPT; time analysis