Moderní formy řízení elektronického obchodu firmy - Gryga, Robert (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Obsahem bakalářské práce je analýza moderních forem založení a řízení elektronického obchodu firmy. Součástí práce je i návrh na zavedení elektronického obchodu do konkrétní společnosti.

The content of my bachelor's thesis is the analysation of modern forms and managing company's e-shop. Part of the bachelor's thesis is proposal of concrete company's e-shop.
Modern forms of managing company’s e-shop
Keywords: e-komerce; e-shop; formy řízení; e-commerce; e-shop; forms of managing