Návrh aplikace pro správu tenkých klientů - Juhaňák, Filip (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Tato diplomová práce pojednává o návrhu a vývoji aplikace určené pro centralizovanou správu a konfiguraci tenkých klientů nabízených společností OldanyGroup s.r.o. Účelem této aplikace je zjednodušení administrace a sledování nasazených zařízení pro zákazníky, ale také zvýšení konkurenceschopnosti celého řešení tenkého klienta nabízeného společností.

This thesis focuses on designing and developing a centralized management and configuration solution for the thin clients offered by the OldanyGroup s.r.o. company. The purpose of this application is to simplify the thin client administration and control for customers as well as to improve the competitiveness of the whole thin client solution offered by the company.
Thin Client Management Solution Design
Keywords: Tenký klient; centralizovaná správa; databáze; Windows Embedded; Microsoft .NET; TCP/IP protokol; C#; XML; JSON; SQLite; Windows API; Thin client; centralized management; database; Windows Embedded; Microsoft .NET; TCP/IP protocol; C#; XML; JSON; SQLite; Windows API