Návrh protiopatření k útokům na konektivitu vozů - Golovkova, Nataliya (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2021)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku konektivních vozů a typy hrozeb které mohou nastat a jak se proti nim chránit. V teoretické části byl popsán obecný model auta. V další části práce byl vytvořen šablon v Microsoft Threat Modeling Tool s hrozbami a protiopatření k nim.

The diploma thesis is focused on the issue of connective cars and the types of threats that can occur and how to protect against them. The general part described the general model of the car. In the next part of the work, templates were created in the Microsoft Threat Modeling Tool with threats and countermeasures to them.
Proposal of cyber attack countermeasures on the connected cars
Keywords: STDIDE; MS TMT; ECU; TCU; IriusRisk; DFD; Threat model; STDIDE; MS TMT; ECU; TCU; IriusRisk; DFD; Threat model