Řízení mobilního robota - Kozubek, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou komunikačního rozhraní mezi mobilním zařízením a robotickým kitem Traxster. Rozhraní bude sloužit k ovládání robota. Aplikace pro mobilní zařízení je vyvíjena pro operační systém Android a umožňuje ovládat robota pomocí bezdrátové technologie Bluetooth. Aplikace zároveň slouží jako interpret sady příkazů pro robota.

The main subject of this bachelor's thesis is an communication interface implementation between a mobile device and Traxster robotic kit. Interface will be used for robot controlling. This mobile device application is developed for Android operating system. It allows to control the robot via Bluetooth wireless technology and it is used as a robot command interpreter.
Control of Mobile Robot
Keywords: Android; Traxster robotický kit; mobilní zařízení; Serializér; Bluetooth rozhraní; programovací jazyk Java; Android; Traxster robotic kit; mobilní zařízení; Serializer; Bluetooth interface; Java programming language