Certifikace systému managementu kvality podle ČSN EN ISO 9001:2001 - Pavelková, Kateřina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2008)
Rešerše na téma „Certifikace systému managementu kvality podle ČSN EN ISO 9001:2001“, rozbor z hlediska historie a současnosti. Vysvětlení důležitosti v současném systému.

Recherche about „Certification of Quality management system", analysis of history and present. Explanation of importace in present system.
Certification of Quality management system
Keywords: Certifikace; historie certifikace; definice certifikace; Certification; history of certification; definition of certification