Výběr a implementace informačního systému - Buben, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2024)
Tato bakalářská práce se zabývá výběrem a implementací informačního systému pro nejmenovanou společnost, která se věnuje publikováním zpráv a nabízením reklamní plochy na svém webovém portálu. Pro pochopení dané problematiky jsou nejdříve představena teoretická východiska. Dále je řešena problematika současného stavu Společnosti s využitím příslušných analýz. Na základě získaných výsledků je navrhnuta změna, která zahrnuje implementaci informačního systému vyvinutého na míru.

This bachelor thesis deals with the selection and implementation of an information system for an unnamed company that is engaged in publishing news and offering advertising space on its web portal. To understand the issue, the theoretical background is first presented. Then, the current state of the company is addressed using relevant analyses. On the basis of the results obtained, a change is proposed, which includes the implementation of a completely customized information system.
Implementation of the information system
Keywords: data; informace; proces; strategie; informační systém; časová analýza; strategická analýza organizace; výběr informačního systému; implementace informačního systému; data; information; process; strategy; information system; time analysis; strategic analysis of organization; selection of information system; implementation of information system