Automatizace administrativy ve společnosti Minerva Boskovice, a.s. - Kaucký, Michael (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Cílem této diplomové práce je posouzení soudobého stavu vnitropodnikové administrativy společnosti Minerva Boskovice a návrh zcela nového řešení. Práce obsahuje analýzu a návrh realizace s využitím různých v současnosti dostupných informačních systémů.

The goal of this master's thesis is appreciation actual estate of intradepartmental administration in company Minerva Boskovice and concept unprecedented solution. Dissertation contain analyze and concept of implementation based on present available information systems.
Automatization of Administration in Company Minerva Boskovice, a.s.
Keywords: administratva; DMS; dokumentace; faktura; Lotus Notes; Microsoft; SAP; SharePoint; workflow; administration; DMS; documentation; invoice; Lotus Notes; Microsoft; SAP; SharePoint; workflow