Polohopisné a výškopisné zaměření střední části kempu Olšovec v Jedovnicích - Kidová, Michaela (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2022)
Tato bakalářská práce se zabývá zaměřením střední části kempu Olšovec v Jedovnicích a následným vyhotovením účelové mapy. Dále jsou v práci popsány činnosti od sběru dat až po vyhotovení mapy. Účelová mapa je vyhotovena v měřítku 1:500, souřadnicovém systému JTSK a výškovém systému Bpv, splňuje kritéria 2. třídy přesnosti dle ČSN 01 3410. Dále se práce zabývá převodem prvků mapy do anotačního měřítka.

This Bachelor thesis deals with the surveying of the middle part of the Camp Olšovec in Jedovnice and with the subsequent production of a thematic map. Furthermore, the work describes activities from collecting data to producing a map. The thematic map is produced in a scale 1:500, in the S-JTSK coordinate system and the Bpv height system. Final map suits the criteria of the 2nd accuracy class according to ČSN 01 3410. This thesis also deals with converting elements of the map into annotation scale.
Mapping Survey of the central part of camp Olšovec in Jedovnice
Keywords: účelová mapa; tachymetrie; GNSS; anotační měřítko; thematic map; tacheometry; GNSS; annotation scale