Návrh projektu rozšíření výrobních prostor - Konečná, Adéla (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Cílem této bakalářské práce je navrhnout projekt rozšíření výrobních prostor s využitím vhodné metodiky projektového řízení pro firmu COMPEX, spol. s r. o. V teoretické části jsou definovány stěžejní pojmy projektového managementu a vybrané metody strategického managementu. V následující analytické části je nejprve představena společnost, její podnikání a přístroje, které vyrábí. Poté je podle vybraných metod strategického managementu zmapováno interní a externí prostředí podniku, a definován a shrnut nalezený problém. Poslední návrhová část obsahuje zpracovanou celou projektovou přípravu, která je nachystána k realizaci. V projektové přípravě byla použita aplikace Microsoft Project 2019.

The aim of this bachelor's thesis is to propose a project of expanding production space using a suitable project management methodology for the company COMPEX, spol. s r. o. The theoretical part defines the basic concepts of project management and chosen methods of strategic management. The following analytical part first introduces the company, its business and devices it manufactures. Then, according to chosen methods of strategic management, the internal and external environment is mapped and the problém found is defined and summarized. The last proposal part contains the processed whole project preparation, which is ready for realization. The Microsoft Project 2019 application was used in the project preparation.
The Project Proposal of Expanding Production Space.
Keywords: Projektové řízení; projekt; plánování projektu; výrobní prostory; MS Project; RIPRAN analýza; Project management; project; project planning; production space; MS Project; RIPRAN analysis