Konstrukce komory pro odstranění prášku z dílů vyrobených SLM technologií - Asszonyi, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2018)
Tato bakalářská práce je zaměřena na konstrukci zařízení pro odstranění prášku z dílů vyrobených SLM technologií. Toto zařízením by mělo usnadňovat a zvýšit bezpečnost práce v SLM laboratoři na FSI na VUT v Brně. Výsledné zařízení je popsáno v kapitolách zabývajících se konstrukčním a koncepčním řešení a následně je vše shrnuto v závěru.

This bachelor’s thesis aimed to design a powder removal device for parts made by SLM technology. This device should make work in SLM laboratory on FME on BUT. Final device is described in chapters four and five and everithing is summarized in conclusion.
Design of powder removal chamber for parts made by SLM technology
Keywords: Komora; kovový prášek; vibrační mechanismus; inertní atmosféra; Chamber; metal powder; vibration machanism; inert atmosphere