Vyhodnocení a vizualizace výrobních technických ztrát vyčítaných z databáze MES - Šlejtr, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na využití analytických a reportovacích služeb ve firmách. V práci je nejprve provedena analýza firemního prostředí a následně je využita k tvorbě reportu o výkonových ztrátách v aplikaci Power BI pro firmu Bosch Powertrain s.r.o., který následně bude sloužit pro efektivnější a informovanější manažerské rozhodování ve firmě.

This bachelor thesis focuses on the use of analytics and reporting services in companies. The thesis first analyses the corporate environment and then uses it to create a report on performance losses in Power BI for Bosch Powertrain s.r.o., which will then be used to make more effective and informed managerial decisions in the company.
Evaluation and Visualization of Production Technical Losses Read from the MES Database
Keywords: Microsoft Power BI; Bussiness Intelligence; report; data; informace; vizualizace; Microsoft Power BI; Business Intelligence; report; data; information; visualization